kaldata.comфото: pixabayWhatsApp скоро може да получи нова функция, която ще ви

...
kaldata.comфото: pixabayWhatsApp скоро може да получи нова функция, която ще ви
Коментари Харесай

WhatsApp вече ще поддържа различен фон за всеки чат

kaldata.com

фото: pixabay

WhatsApp скоро може да получи нова функционалност, която ще ви помогне да избегнете разстройването от инцидентно изпращане на известие до неверна група или събеседник.

Както се оповестяват от портала WABetaInfo, новата алтернатива ще ви разреши на зададете персонализирани фонове за всеки от вашите чатове, тъй че да можете да видите незабавно на коя група или обособен контакт се каните да изпратите обещано известие.

Новата функционалност също ще ви разреши да избирате разнообразни фонове за другите систематични тематики, тъй че ще можете да имате един персонализиран дизайн за потребление при ярък режим и различен дизайн за мрачен режим.

Ако това не е задоволително, чат приложението с криптиране на кореспонденцията от край до край, също ще разреши да зададете яркостта на тапетите си при чат, като по този метод задавате характерен звук за определения от вас образец или картина за декор, тъй че да избледнява на назад във времето и да не отвлича вниманието ви от самите чатове.

 

Цялата публикация Тук

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР